Podpořte nás

Spolek Jabloňový sad nevyvíjí žádnou výdělečnou činnost a nepobírá žádnou pravidelnou finanční podporu od státu.

Pro rok 2023 jsme obdrželi účelově určenou podporu od obce Moravany ve výši 25 000 Kč na náklady spojené s činností spolku (např. tonery do tiskáren pro tištění plakátků jednotlivých akcí), kancelářský papír, pohonné hmoty pro dopravu materiálu a nákup vybavení nezbytného pro organizaci jednotlivých akcích, jako je nádobí, papírové utěrky, sáčky na odpad, nábytek, provoz webových stránek a další.

Budeme Vám velmi vděční, pokud nás finančně podpoříte, abychom mohli i nadále realizovat akce a projekty pro komunitu v Jabloňovém Sadu.

Samotné akce jsou pořádány tak, aby byly zaplaceny z příspěvků uskutečněných na samotné akci. Peníze můžeme použít na další aktivity spolku popř. zvýšení kvality našich akcí a dalších aktivit. Finance nám rovněž dají možnost naše aktivity dále rozvíjet a více tak podporovat rozvoj komunity.

Podpořit nás můžete finančně na transparentní účet: 5781952399/0800

Aktuální stav na účtu.

Budeme vděčni i za podporu ve formě výhodných služeb pro naše akce, nebo za jakoukoliv jinou podporu, prosím kontaktujte nás.